Winni´s Sapone Mani Thé Verde tekuté mýdlo 250ml

(0x)
Přírodní mýdlo je obohaceno extraktem ze zeleného čaje, břízou a aloe vera, a obsahuje pouze přírodní organické suroviny. Bio mýdlo díky svému složení pokožku nedráždí ani nevysušuje, což zabraňuje vzniku zánětlivých a alergických reakcí. Mýdlo Winni’s patří mezi přírodní bio kosmetiku.
Doporučujeme
Winni´s Naturel sapone mani the verde tekuté mýdlo 250ml
Výrobce
WINNI´S
Záruka
24 měsíců
Kód
82-00-018
EAN
8002295084019
Hmotnost
0,25 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v úterý 23.04.2024

Kdy zboží dostanete?

Slovenská pošta v úterý 23.04.2024

DHL Freight v úterý 23.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 19.04.2024 7:58 a pro 1 ks.

Naše cena s DPH
81 Kč/ks
ks

Popis

Winni’s - tekuté mýdlo se zeleným čajem.
Přírodní mýdlo je obohaceno extraktem ze zeleného čaje, břízou a aloe vera, a obsahuje pouze přírodní organické suroviny. Bio mýdlo díky svému složení pokožku nedráždí ani nevysušuje, což zabraňuje vzniku zánětlivých a alergických reakcí.
Mýdlo Winni’s patří mezi přírodní bio kosmetiku.

Winni’s
Produkty značky Winni’s jsou ideální pro náročné uživatele, kteří chtějí maximální šetrnost ke svému zdraví a není jim lhostejné prostředí, ve kterém žijeme. Jedná se o výrobky, které jsou v EKO kvalitě. Neobsahují fosfáty, barviva, nikl, kobalt, chrom a na výrobu nebyly použity žádné živočišné složky – všechny složky v receptuře jsou plně veganské. Přípravky nejsou testované na zvířatech, jsou zcela rozložitelné v přírodě, vhodné pro domovní čističky odpadních vod a jejich obaly jsou recyklovatelné.

Všechny produkty této značky vyrobené v Itálii jsou šetrné nejen k nám lidem, ale také k přírodě. Přípravky jsou certifikované a splňují nejvyšší požadavky kladené na bezpečnost a kvalitu. A pozor – kromě své dobré eko kvality a šetrnosti k pokožce mají i velice přijatelné ceny.

Neobsahuje:
LES/SLES/SLS, parabeny, thiazolinon, PEG,silicon,EO/PO, chemická rozpouštědla a barviva, 1,4 dioxan, nitrosamin apod. Produkt nebyl testován na zvířatech a je plně recyklovatelný.

Použití: aplikujte dávku mýdla na vlhké ruce, vytvořte třením pěnu a omyjte vodou. 

Certifikace: VEGAN OK - 0326, ICEA ECOBIO COSMESI - 314 BC 001, SKINECO

ICEA - certifikace pro kosmetiku vyrobenou ze 100% rostliných raw surovin, která neobsahuje žádné alergeny (ani ty přírodní)!
VEGAN OK - certifikace pro etické vegan produkty
SKINECO - složení produktu je derma-kompatabilní. Pozor! Přírodní nebo eko neznamená derma-kompatabilní!

Odkazy a videa

Máte dotaz?

Dotaz ke zboží

Pošlete nám jakýkoli dotaz ke zboží, rádi vám odpovíme.

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články